U bevindt zich hier:Nieuws»Wereldprimeur – Vesting introduceert LED-drogende vloerolie
vrijdag, 22 januari 2016 00:00

Wereldprimeur – Vesting introduceert LED-drogende vloerolie

LED is de toekomst! Vesting introduceert op de EFWEX in Gent als eerste het LED-drogende systeem voor vloerolie. Hiermee heeft zij de wereldprimeur in handen voor de vloerindustrie! Vesting heeft forse investeringen gedaan in LED-technologie. Vergeleken met de traditionele UV-drogende vloerolie kent de LED-productietechnologie vele voordelen:

60% besparing op energie
Uw energiekosten zijn significant lager ten opzichte van UV-droging.

LED is koud licht
Het hout wordt niet meer verhit waardoor er beduidend minder problemen in uw productie ontstaan. Opruwing, verkleuring en lijmproblemen worden tot een minimum gereduceerd.

Geen CO2-uitstoot
LED-technologie is niet milieubelastend en er is geen afzuiginstallatie nodig. De afwezigheid van schadelijke stoffen geeft ook veel betere omstandigheden voor uw personeel ten opzichte van UV-droging.

Lange levensduur
LED-lampen hebben een zeer lange levensduur, circa 10.000 uren en meer. Ter vergelijk: UV-lampen gaan 800 tot 1.000 uur mee. Tevens is er geen opwarmtijd nodig.

Kortom; LED-technologie geeft u een aanzienlijke kostenbesparing terwijl de kwaliteit van het eindproduct gelijk is aan traditionele UV-drogende vloerolie. LED is de toekomst! Aarzel niet ons te contacteren of bezoek ons 13 t/m 15 maart 2016 op de EFWEX hal 8 Stand 8727.

Are you ready? We are.
Vesting. Moves your heart.

www.vesting.nl

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Wereldprimeur – Vesting introduceert LED-drogende vloerolie

Contacteer ons

Media Pact nv

Postbus 2, B9870 Olsene

+32 (0)9 385.80.40

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Floor Forum !

facebook twitter google+ linkedin