Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Dinachoc C901 – DE PROFESSIONELE HYBRIDE LIJM
woensdag, 06 juli 2022 10:55

Dinachoc C901 – DE PROFESSIONELE HYBRIDE LIJM

Wij bieden de lijm DINACHOC C901 aan voor gebruik in combinatie met houten vloeren en parket, als het geheel compatibel moet zijn met vloerverwarming, zowel op hoge als lage temperatuur.

Dit raden we aan in combinatie met de ondervloer Dinachoc S801, waardoor een uitstekende akoestische isolatie ontstaat. De plaatsing gebeurt dus met dubbele verlijming.

Bekijken we de voorbereiding voor het aanbrengen op de werf, dan kan je stellen dat onze lijm DINACHOC C901 gebruikt wordt zonder hechtingsprimer en dat ze zich aanpast aan alle types drager (tegels, betonchape, anhydriet chape, hout, keramisch, natuursteen,…), alle breedtes (zelfs extra breed), alle houtsoorten. Ontvet de drager en verwijder alle stof erop om de perfecte hechting mogelijk te maken.

De samenstelling van onze lijm is het gevolg van een jarenlange evolutie op het vlak van zoeken naar de ideale formule en bevat noch isocyanaten, noch siliconen, noch solventen en noch formaldehyden. Verder is ook het gehalte aan VOS zeer laag. De lijm wordt A+ geclassificeerd en haar klasse EMICODE® is EC1PLUS, de meest strikte van alle EMICODE®-categorieën.