Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Nieuws»Otium at Home introduceert met trots hun nieuwste toevoeging: de innovatieve PVC vloerenlijn
dinsdag, 12 maart 2024 11:25

Otium at Home introduceert met trots hun nieuwste toevoeging: de innovatieve PVC vloerenlijn

Otium at Home, een gerenommeerd merk in de wereld van interieurdesign, kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van hun nieuwste productinnovatie: een exclusieve collectie PVC vloeren. Deze toevoeging aan hun productlijn markeert een significante uitbreiding, waarbij ze voortbouwen op het succes van hun populaire laminaat- en entreematcollecties.

Elegantie en realisme in design
Ervaar de elegantie en het realisme van de nieuw gelanceerde PVC vloerenlijn van Otium at Home. De Dryback en SPC Rigid series hebben een toplaag van 0,55 mm en bieden natuurgetrouwe en tastbare hout- of steenstructuren en een ultra matte uitstraling. Kies uit 14 unieke houtdecors, in zowel plank als visgraat, en vier tegeldecoren, en profiteer van de directe beschikbaarheid in zowel klik- als plakvarianten. Deze krasbestendige en onderhoudsvriendelijke vloeren, ideaal voor vloerverwarming en -koeling, combineren schoonheid met gebruiksgemak en zijn direct uit voorraad leverbaar!

Toewijding aan kwaliteit en comfort
De introductie van de PVC vloeren is een spannende ontwikkeling voor Otium at Home. ‘We blijven ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige, betaalbare oplossingen voor de moderne woonruimte. Ons assortiment, inclusief de geliefde laminaatseries en functionele entreematten, weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, stijl en comfort’, aldus operationeel directeur Danny Benschop.

Duurzaamheid als kernwaarde
Naast hun focus op esthetische producten, is Otium at Home ook toegewijd aan duurzaamheid. De inzet van Otium at Home voor duurzaamheid wordt onderstreept door een uitgebreid assortiment aan duurzaamheids- en kwaliteitscertificaten. Deze certificaten bevestigen hun toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen. Bovendien benadrukt Otium at Home haar verantwoordelijkheid voor de toekomst van de planeet door actief bij te dragen aan het milieu met het planten van bomen. Voor elke verkochte hoeveelheid vierkante meters van hun laminaat- en PVC-vloeren, ondersteunen ze de organisatie Trees for All door bomen te planten, waarmee ze bijdragen aan een groenere toekomst.

Ervaar de belofte van Otium at Home
Otium at Home is meer dan een merk; het is een belofte van comfort, kwaliteit, en betaalbaarheid. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om in luxe te leven.

Voor meer informatie over Otium at Home of de producten, bezoek de website www.otiumathome.com , neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het je PPC vertegenwoordiger.