Onafhankelijk Franco-Benelux vakblad
  • Nederlands
  • Français
Onafhankelijk internationaal vakblad
  • English
U bevindt zich hier:Bedrijven per sector»Ondervloeren»Dinachoc

Dinachoc

Dinachoc is dé specialist in akoestiek. Hier kies je voor efficiëntie en kwaliteit en tegelijkertijd draag je bij aan de bescherming van het milieu. Onze akoestische oplossing is universeel en werd speciaal aangepast aan de meeste vloerbedekkingen.

Ze beschermt u tegen lawaai, terwijl u zorg draagt voor diegenen die u dierbaar zijn. Dinachoc S801 is een onderlaag die voortspruit uit de circulaire economie en maakt van gebruikte banden een nuttige grondstof. Met een A+ beoordeling is het een van de gezondste oplossingen op het gebied van vluchtige emissies. De onderlaag is onveranderlijk en zal niet krimpen of uiteenvallen.

Met een garantie voor 50 jaar wordt een comfortabele en krachtige oplossing op lange termijn geboden, en dit voor een professionele isolatie tot 22dB! Voor de voltooiing van uw installatie gebruikt u Dinachoc C901, een hybride ééncomponentenlijm die geurloos, vrij van oplosmiddelen, isocyanaat en formaldehyde is. Die heeft bovendien een A+-classificatie, waardoor de vloerbedekking zo lang mogelijk meegaat en 3 dB geluidsisolatie biedt. Bevorder de rust en vrijheid van het leven in uw huis. Dinachoc - 170 rue de la Roquette 75011 Parijs - 07 83 02 03 14 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.dinachoc.fr 

Aanvullende informatie

  • Telefoonnummer: +33 (0) 7 83 02 03 14
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « Bostik